Servicii

Montaj Tâmplărie

Calitatea materialelor, seriozitatea și puctualitatea sunt fundamentele relațiilor noastre cu clienții. În permanență încercăm să îmbunătățim modul de lucru și să ridicăm standardele serviciilor noastre.

Montăm repede și în cele mai bune condiții de calitate tâmplărie termopan atât de PVC, cât și de aluminiu.

Firma noastră dispune de personal specializat în montaj termopane. Pentru fiecare comandă pe care clienții noștri o realizează, vă putem oferi un montaj de cea mai bună calitate. Dispunem de utilaje performante pentru a realiza montajul în cel mai scurt timp. Nu ezitați să ne contactați pentru comenzi și pentru mai multe informații despre montaj termopane.

Confecționăm și montăm termopane.

Cu o experiență de mai mulți ani în domeniu, lucrări de confecționare și montaj termopane, tehnicienii noștri au inițiativa și inventivitatea pentru a găsi răspunsuri și soluții la toate provocările.

Clădiri birouri

Montăm termopane pentru clădiri de birouri – calitate și rapiditate.

Case & apartamente

Asigurăm montaj termopane pentru case și apartamente.

Montaj Balustrade

Producem și montăm balustrade de orice tip, pentru interior și exterior. Calitatea este dată întotdeauna de preț, dar montajul este realizat cu atenție desăvârșită, indiferent de ce materiale aegeți.

Venim să îți luăm măsura! Măsurăm, calculăm și montăm.

Stabilim o întâlnire și un reprezentant al firmei noastre vine și măsoară!

În maxim 24 de ore după asta primiți și oferta noastră.

Remedieri și mentenanță termopane.

Ca orice lucru și termopanele au o durată de viață. În funcție de modul de utilizare și structura acestora, dar și de raportul calitate/preț, acestea se pot deteriora sau pur și simplu se pot strica.

Remedieri

Putem înlocui chedere, balamale, feronerie și sticlă.

Mentenanță

Mai ungem pe ici pe colo, reglăm și strângem ce se desface.